CLUBKLASSEMENTEN

Onder andere zijn de wedstrijden welke met een vaste frequentie (wekelijks/maandelijks) gehouden worden, hier terug te vinden. Daar waar er een meerronden wedstrijdschema van wordt bijgehouden zijn de (tussen/eind)standen hier tevens in te zien.

Voor de overige wedstrijden wordt verwezen naar de pagina’s met de eregalerijen.

Daarnaast zijn zowel de actuele als de historische klassementen van de clubwedstrijden hier terug te vinden.

Contact Wedstrijdcommissie: wedstrijd@golfclubwelderen.nl

MAANDAG WEDSTRIJDEN 2021

Qualifying wedstrijd op maandagochtend over 18 holes op de CC.

(zie ook wedstrijdbeschrijvingen)

FUNWEDSTRIJDEN 2021

Verschillende niet-qualifying wedstrijden.

Hieronder vallen de Vink Bokaal, de Elster-Toren, de 3-stokkenwedstrijd, de cross-country, de vlaggentjes wedstrijd, de Valentijnswedstrijd en de Landgoed trofee.

(zie ook: wedstrijdbeschrijvingen)

CLUB KAMPIOENSCHAPPEN 2021

De clubkampioenschappen bestaan uit de spelvormen matchplay of strokeplay. Deze kunnen zowel individueel als in teamverband gespeeld worden (dames of heren) gespeeld worden, maar worden ook als foursome (mix) gespeeld. Idem voor senioren en jeugd.

Gebruik de knop hieronder voor een overzicht met de winnaars van de afgelopen jaren.

(zie ook: wedstrijdbeschrijvingen)

MAANDBEKER A 2021

Qualifying wedstrijd op zaterdag of zondagochtend over 18 holes op de CC.

MAANDBEKER B 2021

Qualifying wedstrijd op zaterdag of zondagochtend over 18 holes op de CC.

Deelname voor alle leden van Golfclub Welderen met een handicap vanaf 18.4 en tot en met 36

BITTERBALLEN COMPETITIE 2021

Fun inloopwedstrijd over 9 holes CC die op zaterdagmiddag wordt gehouden in de zomermaanden. Deelname voor alle handicaps (ook niet leden). Op hole 19 krijgen de deelnemers per team een schaaltje bitterballen.

SNERTCOMPETITIE 2021-2022

Fun inloopwedstrijd over 9 holes CC die op zaterdagmiddag wordt gehouden in de wintermaanden. Deelname voor alle handicaps (ook niet leden). Op hole 19 krijgen de deelnemers een kop erwtensoep.

ZOMERCOMPETITIE 2021

Matchplay competitie voor teams in een poule indeling die in de zomermaanden wordt gehouden.

Wedstrijd reglement zomercompetitie 2021

WINTERCOMPETITIE 2021-2022

Matchplay competitie voor teams in een poule indeling die in de wintermaanden wordt gehouden.

Wedstrijdreglement wintercompetitie

G-W5LYCT7MKN