OLD GRAND DAD

Ben jij een Golfende Grootvader en wil je je via een ondersteunende donatie inzetten voor jonge mensen met een beperking, zodat er voor hen activiteiten op het gebied van sport, spel en beweging mogelijk worden gemaakt? Wordt dan ook donateur van de stichting Old Grand-Dad Club Nederland, kortweg OGD.

Sinds de oprichting in 1974 heeft de OGD bij meer dan 120 landelijke golfclubs een afdeling, waaronder Welderen.

Ca. 6000 golfende grootvaders doneren jaarlijks gemiddeld € 28,–, samen ongeveer € 170.000,– afgelopen jaar, aan ca. 50 projecten voor jongeren.
Wij combineren hulp aan goede doelen met het spelen van golf. We organiseren ieder jaar een of meer clubwedstrijden, waarbij de besten zich plaatsen voor een van de 8 regiofinales. De besten daar spelen vervolgens in een Landelijke

Finale om de titel:

“Best Golfende Grootvader van Nederland”.

Intussen maak je het op deze manier mogelijk via een jaarlijkse bijdrage van tenminste € 30,00, dat wij jongeren met een beperking mooie momenten bezorgen.

Je kunt aan de wedstrijden meedoen als je grootvader bent. Je meldt je aan als donateur bij de stichting Old Grand-Dad via de clubconsul Rob Jansen.

(E-mail: oldgranddad@golfclubwelderen.nl).

Dan krijg je bericht van inschrijving en wordt je verzocht je bijdrage te betalen. Vervolgens kun je je aanmelden voor de clubwedstrijden in mei via E-golf4u. Aanmelding als donateur kan ook via het formulier op de website van de Stichting Old Grand- Dad Club Nederland: www.oldgranddad.nl Op de website vind je tevens alle informatie over de activiteiten van de stichting.

Dus…Grootvaders doe mee en doneer voor het goede doel

 

G-W5LYCT7MKN