OLD GRAND DAD

De stichting Old Grand Dad staat voor golfende grootvaders die gehandicapte jeugd steunen. Jaarlijks worden er op vrijwel alle golfclubs in Nederland één of meerdere wedstrijden georganiseerd voor golfende grootvaders /donateurs. De winnaars spelen vervolgens de Regiowedstrijd voor een finale plaats in de landelijke Finale. Winnaar kan zich dan de “Best Golfende Grootvader van Nederland” noemen.

Donateurschap min 20Euro per jaar. Ruim 85% gaat naar goede doelen.

Ook op GC Welderen hebben wij een OGD. Hoe meer opa’s zich aanmelden des te meer opa’s zich kunnen kwalificeren voor de regiowedstrijd. Maar het gaat ook om de gezellige golfdagen en voor goede doel. Bij de informatiebalie liggen folders.

U, opa, kunt zich aanmelden bij de Clubconsul van GC Welderen of direct via site van OGD. Laten Wij OPA’S er een Club van 100 van maken.

Contact : ogd@golfclubwelderen.nl

G-W5LYCT7MKN