BAAN

DOEL- EN TAAKSTELLING VAN DE BAANCOMMISSIE

Het doel van de baancommissie is om op golfbaan Landgoed Welderen een speelkwaliteit te (doen) realiseren, te bevorderen en te bewaken, zodat de leden tevreden kunnen zijn en iedereen kan genieten van een prachtige uitdagende baan.

De belangrijkste taak van de baancommissie is om namens de club een bijdrage te leveren aan de verbetering van de speelkwaliteit van de baan en het realiseren van de doelstellingen.

De baancommissie wil dit bereiken door 2 x jaarlijks een baaninventarisatie uit te voeren en deze in een baanrapportage vast te leggen. Daarnaast worden op- en aanmerkingen van de leden over de kwaliteit van de baan in deze rapportage opgenomen. De onvolkomenheden van de baan kunnen door de leden ingebracht worden bij de baancommissie, bij voorkeur voorzien van een foto. Deze foto´s kunnen naar de baancommissie gemaild worden.

Met deze rapportage zal de baancommissie de greenkeeping attenderen op mogelijke onvolkomenheden en deze in overleg (laten) verbeteren.

Contact Baancommissie: baan@golfclubwelderen.nl

Meer informatie

In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

DOCUMENTEN

G-W5LYCT7MKN