BAAN

DOEL- EN TAAKSTELLING VAN DE BAANCOMMISSIE

Het doel van de baancommissie is om op golfbaan Landgoed Welderen een goede speelkwaliteit na te streven, te bevorderen en te bewaken, zodat de leden tevreden kunnen zijn en iedereen kan genieten van een prachtige uitdagende baan.

De belangrijkste taak van de baancommissie is om namens de club overleg te voeren met de exploitant om zo een bijdrage te leveren aan de verbetering van de speelkwaliteit van de baan en het realiseren van de doelstellingen.

De baancommissie heeft voor 2023 6 bijeenkomsten gepland. Deze bijeenkomsten worden gebruikt om 9 holes te spelen in afwisselende volgorde van de CC en de Par 3-4. Hier wordt een kort verslag van gemaakt. Tijdens dit overleg komen ook de klachten en opmerkingen van de leden aan de orde. Het verslag wordt verstuurd aan de exploitant en het bestuur van de golfclub.

Sinds 2022 heeft de baancommissie het Babuex overleg geïntroduceerd. (Ba baancommissie bu bestuur ex exploitant). Tijdens dit overleg worden de ervaringen van de baancommissie besproken en afspraken met de exploitant gemaakt.

Nieuw in het jaar 2023. De baancommissie heeft het initiatief genomen om een baanwerkploeg op te richten. Naar voorbeeld van de baanwerkploeg Bleijenbeek.

Voor meer informatie zie de geplaatste artikelen van de baanwerkploeg.

Contact Baancommissie: baan@golfclubwelderen.nl

Meer informatie

In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

DOCUMENTEN

G-W5LYCT7MKN