Communicatie

Doelstelling van de Communicatiecommissie

Het verzorgen en begeleiden van digitale communicatie naar interne- en externe partijen over activiteiten van de vereniging, mededelingen aan leden en informatie die leden met andere leden willen delen.

Voor de leden

Ons primaire doel is ervoor te zorgen dat jullie, de leden, zo optimaal mogelijk worden geïnformeerd over de gang van zaken op de golfclub, over activiteiten die georganiseerd worden en over informatie die met je gedeeld moet worden.

De commissie wil jullie uitnodigen en enthousiast maken om de website geregeld te bezoeken en vooral ook digitaal te participeren. Dit kan door bijvoorbeeld foto’s met bijpassende teksten aan te bieden voor publicatie in ons nieuwe rubriek foto- en videoalbum.

Taken

  • Inhoud, beheer en onderhoud van de website.
  • Publicatie van informatie die van belang of interessant is voor leden en derden.
    NB Artikelen die onder het beheer van commissies vallen (zoals wedstrijdverslagen) moeten naar betreffende commissie verstuurd worden.
  • Publicatie van informatie verzorgd door de Communicatiecommissie en afkomstig van anderen zoals het bestuur, de verschillende commissies, leden en Golfbaan Welderen.
  • Uitbrengen van nieuwsberichten als de informatie niet kan wachten tot je het op de website leest. Alle leden en contacten van Golfbaan Welderen krijgen een nieuwsbericht per e-mail.
  • Ontwikkeling van nieuwe en evaluatie van bestaande rubrieken op de website.
  • Het beheren van een aantal e-mailadressen waarvan zij er één zelf gebruikt

Contact Communicatiecommissie: communicatie@golfclubwelderen.nl

LINKS

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

G-W5LYCT7MKN