HANDICART

Deze pagina wordt beheerd namens de Stichting Handicart door de clubconsul van Golfclub Welderen.

Contact Handicartcommissie: handicart@golfclubwelderen.nl

De Stichting Handicart heeft een ANBI status. Dat scheelt in de gehanteerde tarieven. Keerzijde van de medaille is dat ze geen contributie kan heffen en voor haar inkomsten afhankelijk is van subsidies, donaties en giften. Ze verwacht van haar pashouders dat ze donateur worden voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal €50 en brengt ze eenmalig €10 voor aanmaak Handicartpas in rekening en jaarlijks €5 administratiekosten.

De Stichting Handicart stelt aan de Golfclubs handicarts beschikbaar op basis van het bedrag dat de leden van een club op jaarbasis hebben bijgedragen: de som van alle donaties plus de opbrengst van de benefietwedstrijd. Per € 1.000 wordt één handicart geplaatst.

Een pashouder betaalt per ronde €5 voor het gebruik van een handicart aan de golfbaanexploitant, die daarvan stalling en energie betaalt. Een normale buggy huren kost € 25, na drie rondjes is de donatie al weer terugverdiend.

Zonder de “vrijwillige” bijdrage van alle pashouders loopt het systeem vast.

Het bestuur van Golfclub Welderen gaat ervan uit dat leden/pashouders solidair zijn met hun lotgenoten en een jaarlijkse bijdrage betalen.

Voor meer info: https://www.handicart.nl/

Jaarlijkse benefiet wedstrijden t.b.v. de Stichting Handicart. Een wedstrijd wordt in het weekend gespeeld en een wedstrijd wordt gecombineerd met de Welderns. Alle leden met een handicap t/m 54 kunnen zich opgeven. Hoogste playing handicap is echter 36.

De wedstrijd is niet alleen bedoeld voor leden die in een handicart rijden!

De minimale bijdrage bedraagt 10 euro (maar meer is altijd welkom..)

Spelvorm : In principe Stableford, maar de wedstrijdleiding kan hierin variëren
Inschrijven : Via E-Golf4U
Prijzen : Nader te bepalen door de wedstrijdleiding
Kosten : Zie wedstrijd informatie E-Golf4U.
Zie aankondiging op E-Golf4U en specifieke flyer. Het winnende team wordt
uitgezonden naar de regio-finale en maakt kans op deelname aan de landelijke
finale.

WINNAARS VOORGAANDE JAREN (2021 Zhongning Linang)