PRIJSVRAAG

Het feit dat je deze tekst kunt lezen betekent dat onze nieuwe website live is. We zijn eigenlijk best trots op het resultaat 😉

Maar het bouwen en vullen van een website is één ding, het actueel en aantrekkelijk houden voor de leden is een uitdaging van een geheel andere orde. Om zoveel mogelijk leden te enthousiasmeren om op ontdekking te gaan, om te zien wat onze website allemaal te bieden heeft, hebben wij een opdracht ingebouwd.. Wat houdt deze in?

In de website zit een zogenaamd ‘Easter Egg’ verstopt. Degene die dit ‘Easter Egg’ als eerste gevonden heeft, wordt beloond met een hele mooie prijs!

Ga de uitdaging aan! Bezoek zoveel mogelijk pagina’s, kijk en klik op de juiste plek. Wie weet ben jij de gelukkige.. Succes!

PS Mocht je het “Easter Egg’ gevonden hebben, stuur dan een mail naar: communicatie@golfclubwelderen.nl met in het onderwerp: Easter Egg en in de tekst de locatie waar je hem gevonden hebt en hoe het “Easter Egg” eruit ziet.

*) Leden van het bestuur, communicatiecommissie en vertegenwoordigers vanuit de commissies zijn uitgesloten van deelname.

G-W5LYCT7MKN